Sikersztorik

Melinda, Petra és Ildi története mindannyiunk számára motiváló lehet. Nem számít, ha elmúltál már 40, vagy épp kisgyermekes édesanya vagy, netán valamilyen betegségben szenvedsz a kitartó edzés és megfelelő táplálkozás meghozza az eredményét.

Életmódot váltani egyik életkorban sem könnyű, 40 felett a nőknél pedig a hormonális változások is bezavarnak, időnként makacs módon lassítják a folyamatokat.

Melinda a példa rá, hogy kitartással, kiegyensúlyozott étkezéssel és rendszeres edzéssel (hetente 2 alkalommal Power plate személyi edzővel+ 1 alkalommal GeoTrainer infrabicikli) IGENIS sikerülhet! Melinda így 11 kilótól szbadult meg eddig!

A Power plate edzésnek köszönhetően azokról a területekről is eltűnt a felesleg, ahol korábban egyáltalán nem akart megindulni. Az edzések eredményeképpen gyönyörűen feszesedett a bőr, tónusosabbá vált a test.

Természetesen Melinda tovább folytatja az edzéseket és az egészséges táplálkozást, hiszen célja egészségének hosszú távú megőrzése, ami mellé szeretne fitt is maradni.

Sikersztorik
Melinda 11 kilótól szabadult meg

Petra szülés után szerette volna visszanyerni alakját, ezért változtatott étkezési szokásain, és hetente három szuperintenzív edzést iktatott be az életébe (2 alkalom Power plate személyi edzővel+ 1 alkalom GeoTrainer infrabicikli). Így közel 20 kilogrammtól szabadult meg.

Sokan azt gondolják, szülés után sem idejük, sem lehetőségük nincs a mozgásra, pedig ez nem igaz. A Harmóniában szuperintenzív edzéseink csupán 30 percesek, viszont annál hatékonyabbak, ahogy az Petra példáján is látszik.

Sikersztorik
Petra 17 kilót fogyott

Sokszor azt gondoljuk, hogy egy-egy betegség akadályoz meg minket abban, hogy aktív, sportos életet éljünk. Pedig nem kell lemondani a rendszeres mozgásról, csak meg kell találnunk a számunkra megfelelőt, azt a sportot, ami örömet okoz, motivál és magában hordozza a fejlődés lehetőségét.

Ildi nyiroködémával és Gilbert-szindrómával élte mindennapjait, és sokáig kereste a számára megfelelő mozgást, amire orvosa is buzdította, hiszen a rendszeres sport segíti a vér- és nyirokkeringést, javítja az állóképességet, és ezek mind szükségesek voltak Ildi állapotának javulásához.

Az első lépéseket Ildi esetében a mély-meleg terápiás kezelések jelentették (természetesen folyamatos orvosi konzultáció mellett), majd ezeket fokozatosan kiegészítettük GeoTrainer infrabicikli edzésekkel. Ahogy az állóképessége javult, az infrabiciklis edzést a Power Plate vibrációs tréningek váltották fel személyi edző vezetésével.
Kitartásának és elszántságának eredményét a képek is tükrözik, szépen változott a testsúly, a test feszessége, valamint javult a nyirokkeringés, és szépen beindult a fogyás: 44-es méretről 40-esre fogyott Ildi.
Az edzéseket mai is kitartóan végzi, jelenleg 38-as ruhaméretnél tart.

Harmónia Sikersztorik
Ildi 44-es ruhaméretét 38-asra cserélte

Vélemény, hozzászólás?