Edzés horoszkóp: csoportban vagy egyénileg sportolsz hatékonyabban?

Távol álljon tőlünk a csillagjóslás, de a horoszkópod segíthet eldönteni, a csoportos vagy egyéni edzés való-e Neked inkább!

Kos

Te vagy az, aki egyedül és teamben is a csúcsokat akarja döngetni. Ha nem hagynak mások haladni, az szörnyen tud idegesíteni, szociális jellemedből fakadóan azonban fontos, hogy ne legyél teljesen egyedül.

Neked javasolt: edzés személyi trénerrel. A fejlődésed így garantált, ha pedig kedves, kommunikatív edzőt választasz, vele beszélgethetsz is, ha éppen bírsz.

Bika

Fontosak számodra emberi kapcsolataid, azonban veled született enyhe lustaságod miatt, ha egyénileg edzel, nem biztos, hogy hatékony lesz. A csoporthoz való alkalmazkodás azonban segít, hogy megfelelően teljesíts.

Neked javasolt: nyújtó mozgások kisebb csoportokban, mint a pilates.

Ikrek

Ha valaki, Te aztán nem bírod emberi kapcsolódás nélkül. Ha egyénileg mész edzeni, felülsz a szobabiciklire, és végigbeszélgeted az „edzést”. A csapatjátékokban azonban ki tudsz teljesedni, és gyors észjárásod is érvényesülhet.

Neked javasolt: röplapda vagy kosárlabda edzés.

Rák

Rendszerint nagy mozgásigénnyel rendelkezel, de fontos, hogy nőiességed megőrizd, így olyan edzést választasz, ami ezt segíti. Igazán kitartó tudsz lenni felügyelet nélkül is, és szereted a szabad levegőt, a természetet.

Neked javasolt: kocogás, futás, amikor elmerülhetsz a gondolataidban.

Oroszlán

Nem feltétlenül vagy mozgékony, de a hiúságod erre is rá tud venni. Klasszikusan olyan mozgásformák mellett voksolsz, amelyek egyszerre formálnak, feszesítenek, „konzerválnak”, és azt se bánod, ha közben kicsit magadban lehetsz.

Neked javasolt: GeoWay Infrabicikli. A méregtelenítéssel egybekötött mozgás minden igényednek megfelel, ráadásul nyári születésűként az infraalagút melegét is jól bírod.

Szűz

Praktikus emberként szívesen kötöd össze a sportot baráti találkozókkal, szívesen mozogsz együtt a barátnőiddel. Szeretsz minden olyan testmozgást, ahol folyamatosan pallérozhatod a képességeidet.

Neked javasolt: body art. Feszegetheted a tested határait, és a csoportos órán együtt lehetsz a barátnőiddel is.

Mérleg

Hiú vagy és harmóniára éhes. Te vagy az a jegyek közül, aki bármilyen helyzethez könnyen idomul, csapatsportoktól az egyéni mozgásig. Kitartásoddal néha lehet probléma, de ezen mindig könnyen átlendülsz.

Neked javasolt: hogy meglegyen az egyensúly, válassz egy csoportos, pörgős, és egy lazább, egyéni edzést! Péládul: zumba és GeoWay infrabicikli váltásban.

Skorpió

Neked semmi nem felel meg, ami átlagos, és kifejezetten szeretsz harcolni is sportszerű keretek között. Emellett viszont fontos az is, hogy egyedül legyél olykor, magadat győzhesd le újra meg újra.

Neked javasolt: Feszegesd a határaidat Power Plate edzésen! A személyi tréneres mozgás során hétről hétre erősebb gyakorlatokat kapsz fejlődésednek megfelelően.

Nyilas

Hatalmas szabadság- és mozgásigénnyel rendelkezel, lelkes vagy, csapatjátékos, de nehezen tartasz ki. Mindig mást csinálnál, tapasztalnál, keresed az újdonságokat.

Neked javasolt: Bármilyen nyitott bérlet, amivel többféle edzést látogathatsz egy helyszínen. Így kedved szerint válogathatsz a csoportos és egyéni edzések közt. A TRX egyébként nagy kedvenced lehet!

Bak

Kitartó, maximalista és tanulékony természeted igazi sportemberré tesznek. Csapatban akkor szeretsz dolgozni, ha vezető szerepet tölthetsz be. Egyénileg pedig minden extra kihívás mozgat, ami sokszor akár embert próbáló is lehet.

Neked javasolt: Tájfutás, ahol újra és újra feszegetheted a határaidat, illetve a különböző személyi edzések.

Vízöntő

Az összes jegy közt te vagy a leginkább független. Ha nem az életveszélyes extrémsportoló Vízöntő-típust képviseled, akkor számos újító módszert szeretsz kipróbálni, imádod, ha a technológia és az edzés összefonódnak.

Neked javasolt: Falmászás és Power Plate váltásban. Egyik az extrém, míg a másik az újdonság iránti vágyad elégíti ki.

Halak

Imádsz kommunikálni és álmodozni egyaránt. Mivel azonban csapat iránti igényedet kiéled emberi kapcsolataidban, a mozgásban szívesen választasz egyéni, akár monoton mozgásformákat is, amik közben elmélázhatsz kicsit.

Neked ajánlottak: Klasszikus triatlonista vagy, beltérben pedig a GeoWay Infrabicikli lehet a kedvenced.

Ez persze csak iránymutatás néhány alap jellemző alapján. Rácáfolnál? Csillagjegyedtől függetlenül, szívesen várunk bármely edzésünkre! Részletetek és bejelentkezés: személyesen a Stúdióban, vagy a 06204136628-as telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?